avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am semnat un contract de întreținere cu uzufruct ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am semnat un contract de întreținere cu uzufruct viager, am respectat toate sarcinile dar de câteva zile întreținutul spune că vrem să-l otrăvim. Ce putem face?

Buna seara, avem semnat un contract de intretinere, Am respect toate sarcinile din contract putem dovedii cu martori,De cateva zile batranul spune ca incercam sa-l otravim, ca i se fac vraji si multe altele, ce putem face?
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 22:35, 28 Septembrie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Folosind martori, incercati sa va duceti mai departe obligatiile.
Din pacate la batranete unii isi cam pierd mintile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Otravirea rezulta din analize medicale.
Simplul fapt ca sustine asa ceva nu este suficient.

Este insa bine sa va cautati avocat din timp ca sa nu aveti probleme deoarece e posibil sa va deschida un proces.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ceea ce puteți face în acest moment este să vă îndepliniți mai departe obligațiile contractuale.
Și să luați legătura cu un avocat, pentru a ști ce fel de probe vă sunt necesare în caz că ... (în funcție și de conținutul concret al contractului).
Ideile i-au venit lui însuși? Sau mai sunt și alți „binevoitori” prin preajmă?
Va multumesc pentru mesaj am uitat sa specific ca soacra a murit in luna februarie, iar fiica batranului a venit luni 24 septembrie a.c. si l_a luat la ea acasa

Nicoleta Cristina Romașcanu a scris:

Ceea ce puteți face în acest moment este să vă îndepliniți mai departe obligațiile contractuale.
Și să luați legătura cu un avocat, pentru a ști ce fel de probe vă sunt necesare în caz că ... (în funcție și de conținutul concret al contractului).
Ideile i-au venit lui însuși? Sau mai sunt și alți „binevoitori” prin preajmă?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pastrati documente justificative (chitante, facturi, contracte ), care atesta indeplinirea obligatiei contractuale de intretinere.

Rezolutiunea intervine in cazul neindeplinirii culpabile a obligatiei de intretinere.

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere balazszsuzsa balazszsuzsa Buna seara, am un contract de intretinere, in care eu sunt intretinatoarea, si intretinuta nu mai mananca de la mine de doua saptamani (merge pe al vecini si ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere r0ssanna r0ssanna Eu am ctr de intretinere cu sotul la un batran, eu avand grija de el, am divortat intre timp, fostul sot va mai avea vreun drept la bunurile batranului dupa ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere, reziliere mary112 mary112 in anul 2005 socrii ne-au facut un contract de intretinere cu uzufruct ,in tot acest timp noi ne-am indeplinit obligatiile fata de ei , astazi am avut o mare ... (vezi toată discuția)