avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Buna seara, am un contract de intretinere, in care eu sunt intretinatoarea, si intretinuta nu mai mananca de la mine de doua saptamani (merge pe al vecini si cere de mancare), nu se spala si nici nu ma lasa sa o spal, mai mult de atat nu ma lasa sa-i spal nici hainele?
ce pot sa fac , sa o induplec cumva?ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: balazszsuzsa , utilizator 21:01, 17 Septembrie 2013
Ar fi bine ca vecinii la care merge sa ceara mancare sa va vada ca insistati in grija pentru batrana, si chiar si alti martori sa aveti cand insistati s-o ingrijiti.
Probabil este invatata de vreo ruda binevoitoare si intenționeaza sa anuleze contractul cu dvs. pe motiv ca nu va indepliniti obligatiile de intretinere.
Continuati sa va indepliniti sau sa incercati sa va indepliniti obligatiile contactuale si sa va asigurati ca aveti inscrisuri (bonuri de cumparaturi ) sau martori care sa vada aceasta.

Poate ar trebui sa mearga si la medic, sa mergeti cu dansa la medicul de familie. Este posibil sa faca special sau sa exiite o deterioare a perceptiilor ca urmare a batranetii.
Buna seara, multumesc pentru sfaturi,
la medic nu merge, atunci cand era inca bolnava, a vizitat-o doctorita de famile, si a semnat (intretinuta) o declaratie pe propria raspundere , cum ca ea (intretinuta) refuza orice consultatie medicala, sau de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere balazszsuzsa balazszsuzsa Buna seara, am un contract de intretinere, in care eu sunt intretinator.Problema e ca intretinutul refuza orice intretinere, (mancare, curatenie, nu ma lasa ... (vezi toată discuția)
Dovezi in caz de anulare contract de intretinere potyi potyi Buna ziua, cazul nostru se prezinta astfel: am facut un contract de intretinere cu o doamna in varsta care nu are pe nimeni, si care are handicap grad unu ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere balazszsuzsa balazszsuzsa Buna seara, am un contract de intretinere (in care trebuie sa asigur medicamente, hrana, curatenie,si spitalizare), in care intretinuta refuza orice beneficiu ... (vezi toată discuția)