avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de intretinere

Buna seara, am un contract de intretinere (in care trebuie sa asigur medicamente, hrana, curatenie,si spitalizare), in care intretinuta refuza orice beneficiu al contractului,si as vrea sa intreb daca vreau sa schimb o usa de intrare, imi trebuie acordul ei?

- ce pot sa fac daca refuza sa-i fac curatenie, (a schimbat iala la usa, si nu pot intra) ? si nu ma lasa sa-i spal hainele? (nu ma lasat sa-i schimb lenjeria de pat din decembrie, nu se spala pe corp,...)
Cel mai recent răspuns: balazszsuzsa , utilizator 13:48, 1 Noiembrie 2013
Sunt ceva probleme mentale la intretinuta sau e rea-vointa?
dupa parererea mea exista probleme mentale, dar nu pot sa o dovedesc, (a semnat o declaratie pe propria raspundere ca refuza orice ajutor medical, orice consult), dar exista si rea vointa, ea acum ar renunta la contract.In momentul cand s-a semnat contractul ea era dupa o aprindere de plamani, cu care a fost spitalizat , aproape in coma .
Va trebui sa va asigurati ca aveti probe in sensul ca va indepliniti sau ca incercati sa va indepliniti obligatiile din contract, in caz ca va dori rezilierea acestuia.

Cum aveti si obligatia de a ingrihi de sanatatea persoanei in cauza, poate ar fi indicat un consult de specialitate pt a se observa daca are sau nu ceva probleme mentale, eventual sa incercati punerea ei sub interdictie.

Ce varsta are intretinuta ?
76 de ani, dar cum pot sa o oblig pe intretinuta sa primeasca medicul?
ca inchide usa in fata lui.
Incercati sa o duceti la medic, sa o convingeti ca este spre binele ei.

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere balazszsuzsa balazszsuzsa Buna seara, am un contract de intretinere, in care eu sunt intretinator.Problema e ca intretinutul refuza orice intretinere, (mancare, curatenie, nu ma lasa ... (vezi toată discuția)
Contracy v.c. cu clauza de intretinere cu uzufruct viager manea florentina manea florentina Buna ziua . Am incheiat in 2003 un contract v.c. cu matusa mea, in anul 2007 ma dat in judecata ptr rezilierea contractului pe care l-am gastigat cu succes in ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere- refuzul intretinerii, ce este de facut? balazszsuzsa balazszsuzsa buna seara , as dori si eu un raspuns, ce se poate face in cazul in care sa incheiat un contract de intretinere, cu clauzele de intretinere, asigurare hrana, ... (vezi toată discuția)