avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate asociatiamariacastelana

Activitate asociatiamariacastelana

Avand in vedere ca ingrijeste un batran bolnav ea trebuie sa lucreze cand este solicitata de acesta. Sa ii faca mancare, curatenie, sa ii dea medicamentele, sa il toaleteze,; daca se simte rau poate o solicita si noaptea. In mod normal ar trebui ca ea sa isi faca programul de munca in asa fel ca sa nu depaseasca 4 ore pe zi; dar e greu de facut asta in practica.
Buna ziua. Este voie sa angajam o persoana care este in pensie de boala cu drept de lucru 4 ore la ingrjit batrani la domiciliu in Germania? Multumesc
Buna ziua! Ce se poate face in cazul in care o asociatie non-profit obtine excedent? Multumesc.
Buna ziua
O asociatie de ingrijire batrani a participat la niste actiuni caritabile, la evenimente cum ar fi Ziua Mondiala a Inimii, Ziua mondiala a femeilor cu cancer, Ziua educatiei; a facut donatii de alimente, haine si rechizite.
Ce documente trebuie intocmite pentru a putea reflecta in contabilitate aceste acte de caritate?
Contract de sponsorizare sau ce anume mai exact? Daca se poate si un model. Multumim
Buna ziua! Este legal sa inseram in contractul de munca o clauza prin care ne informam angajatii ca, daca nu inteleg sa isi deschida cont la banca cu care noi avem conventie de salarii, le vom imputa comisioanele de transfer? Sunt angajati sau viitori angajati care nu doresc sa isi deschida cont la acea banca. Dar, sunt de acord sa suporte comisionul lunar de 15 euro cat costa transferul diurnei lor in cont.
si nu este problema ca operez in Revisal azi 2 oct incetare cu 1 oct. In mod normal incetarile de suspendare se transmit inainte cu o zi in Revisal.
Ma intereseaza si ce documente trebuie sa intocmesc? Decizie de incetare suspendare...sau?
Multumesc mult!
Ea este trecuta in Revisal cu concediu fara plata de la 1 oct. Ea aduce azi cerere de concediu medical tot cu 1 octombrie. Facem cerere de incetare a suspendarii sau o anulez si atasez copia dupa concediu medical? Cum este corect? multumesc frumos
Multumesc frumos!
Buna ziua. Daca o angajata este in concediu fara plata cu acordul partilor si aduce concediu medical dupa ce este deja in concediu fara plata se face incetarea concediului fara plata si ramane in vigoare concediul medical?
Multumesc
Buna ziua! Ce se poate face in cazul in care o asociatie non-profit obtine excedent? Multumesc