avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Intocmire documentatie pentru donatii de alimente, ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Intocmire documentatie pentru donatii de alimente, haine si rechizite.

Buna ziua
O asociatie de ingrijire batrani a participat la niste actiuni caritabile, la evenimente cum ar fi Ziua Mondiala a Inimii, Ziua mondiala a femeilor cu cancer, Ziua educatiei; a facut donatii de alimente, haine si rechizite.
Ce documente trebuie intocmite pentru a putea reflecta in contabilitate aceste acte de caritate?
Contract de sponsorizare sau ce anume mai exact? Daca se poate si un model. Multumim
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:08, 30 Ianuarie 2019
Intocmiti proces verbal de predare primire cu persoanele care au primit pachete ca donatii in alimente (sau ce alte produse ati mai strans) la evenimentul caritabil .... din data de.... desfasurat la......(semnat de catre reprezentantul ong la eveniment si fiecare beneficiar cu date de identificare din buletin si semnatura) cu valoarea pachetului primit de fiecare si jos, total valoare donatie la acel eveniment. Pe baza acestora scadeti din contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate ong windischhofer windischhofer AM deschis curand o asociatie si doresc sa aflu in primul an trebuie depuse la finante acte si a doua intrebare ,doresc sa donez haine unei gradinite ce acte ... (vezi toată discuția)
Inregistrare bani din sponsorizari la un ong Alis07 Alis07 Buna ziua.Va rog sa imi spuneti ce implicatii fiscale sunt pentru ong si cum se inregistreaza contabil o suma de bani primita printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Ong primii pasi sorin110 sorin110 Buna ziua, sunt presedintele unui ONG din septembrie anul trecut. Am citit mai multe post-uri aici pe forumul ONG, m-au ajutat sa inteleg mai bine ... (vezi toată discuția)