avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina.novac

Activitate Cristina.novac

Buna seara!
Sotul, de care sunt despărțită, nu si divorțată, a reușit sa obțină o adeverinta de venituri de la anaf, pe numele meu, insa fără acordul meu, folosindu-si "relațiile si pilele" si sa mi demonstreze ca "nu ma pot pune cu el". Ce se poate face în acest caz? Pot face ceva ca aceasta adeverinta sa nu fie valabila?
Va mulțumesc!
Buna ziua!
Va rog sa îmi spuneți de unde pot obține o adeverinta de venituri din agricultura? Anul acesta am luat 48 ha in arenda, subvențiile vor întra abia la sfârșitul anului, insa am mare nevoie acum de o adeverinta care sa dovedească faptul ca am venituri.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Adeverinta venit
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Răspuns la discuția Adeverinta venit
Ba da, si acum sunt tot in co creștere copil, pana împlinește copilul 2 ani.
Răspuns la discuția Adeverinta venit
Am nevoie de o adeverinta cu veniturile pe ultimele 6 luni, copilul are 1 an. Va multumesc!
Buna seara, imi puteti spune, va rog, de unde pot lua adeverinta de venituri necesară pentru divort, de la fostul angajator sau de la anaf?sunt in concediu de creștere copil.. multumesc!
Răspuns la discuția Partaj bunuri comune
Nu va solicita el acest lucru deoarece doreste ca eu sa renunt la partaj. Va multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția Partaj bunuri comune
Imi puteti spune cat costa expertiza evaluatorie? Este posibil ca eu sa plătesc acești bani si la final sa nu primesc nimic in urma partajului daca se dovedeste ca sotul le a cumparat din banii lui deși eram căsătoriți? Va multumesc pentru raspunsuri!
Buna seara, sunt casatorita de 2 ani, avem un copil de 1 an si urmeaza sa divortam. Sotul a cumparat mai multe bunuri in timpul casatoriei (masina,utilaje agricole, un grajd), pe numele lui, din banii lui, ce-i drept, eu nu am avut posibilitati, majoritatea banilor i-a castigat la negru. În urma divorțului, daca solicit partajul, acestea se vor împărți? Doresc sa fac acest lucru pentru ca nu vrea sa plateasca pensie alimentară copilului.
Multumesc!
Din pacate nu, nu am sunat nici la poliție, nici la IML nu am fost. Înregistrarea nu am facut o pt a o folosi la proces ci pt a le arăta părinților ca ma agresează verbal si ma amenința, dar dupa aceea lucrurile au degenerat si a devenit si violent. Va multumesc!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati apelat 112? Ati fost la IML pentru CML?
Inregistrare audio o puteti folosi ca proba, o copiati pe un CD si o atasati plangerii penale.