avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adeverinta din activitati agricole Buna ziua! Va rog ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adeverinta din activitati agricole Buna ziua! Va rog sa îmi spuneți de unde pot obține o adeverinta ...

Buna ziua!
Va rog sa îmi spuneți de unde pot obține o adeverinta de venituri din agricultura? Anul acesta am luat 48 ha in arenda, subvențiile vor întra abia la sfârșitul anului, insa am mare nevoie acum de o adeverinta care sa dovedească faptul ca am venituri.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:53, 25 Iulie 2022
Veniturile le declarati periodic la ANAF pentru impozitare si taxare. De acolo puteti obtine o adeverinta/ decizie de impunere si taxare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Veniturile realizate in urma arendarii unui teren Adyna2006 Adyna2006 am primit o notificare de la ANAF prin care mi se comunica ca am realizat venituri din activitati agricole si trebuie sa platesc retroactiv din 2009.mentionez ... (vezi toată discuția)
Venit scutit la plata impozitului pe venit savuadrian63 savuadrian63 - pfa-urile cu obiectul principal de activitate : cultura cerealelor-arenda (cod caen 0111) sunt scutite de la plata impozitului pe venit ? - daca da/nu ... (vezi toată discuția)
am comis o fapta penala-infracţiuni împotriva intereselor financiare ale uniunii europene sturionul50 sturionul50 Va rog frumos spuneti daca am comis fapta am dat prejudiciul inapoi la apia. d.n.a zice ca fapta este fapta si ca indiferent ca sau dat banii inapoi-fapta ... (vezi toată discuția)