avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate Nita Anni

Activitate Nita Anni

Este legal sa nu dai voie salariatilor sa bea apa cat timp sunt pe casa de marcat? Adica cam 4 ore dupa care ar trebui sa se dea pauza de masa. Spun ar trebui.
Buna ziua. Am vrut sa fac o comanda online. Pe langa pretul pentru curier - care mi se pare normal, trebuia sa mai platesc inca 10 lei daca optam pentru plata ramburs. Este legal.
Mai nou am dat de un site unde daca platesti cu card trebuie sa dai 10 lei iar daca platesti la livrare 22 lei. Pai cum vine asta? Tu ma taxezi ca vreau sa cumpar de la tine?
De ce nu mai regasesc intrebarile si raspunsurile pe care le-am pus si le-am primit?
Buna ziua. Este in regula daca cumperi online si optezi pentru varianta -plata la curier- sa ti se opreasca o suma de bani in plus pentru aceasta optiune?
Multumesc.
Din pacate nu. E ctr. standard.de la Anaf.

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Daca il aveti inchiriat pe o perioada mare...se poate discuta cu dumnealor...
In contractul de inchiriere scrie ceva legat de asta?

Buna ziua. Am un apartament inchiriat si vreau sa-l zugravesc. Am dreptul sa le cer chiriasilor o cota parte din cheltuiala zugravelii?
Discuție Amenda auto
Bună ziua. Față mea a primit pe adresa ei o amendă auto din Franța. Ce este interesant este că amendă este pe numele unei persoane pe care nu o cunoaste, care de cand a cumpărat ea casa - 2006- nu a locuit niciodată acolo. Intrebarea mea este următoarea. Unde poate sa se adreseze ca sa afle cum de a fost posibila înscrierea automobilului pe adresa ei. Mentionez ca nu are si nici nu a avut vreodată mașina. Si ce trebuie sa raspunda celor din Franța. Mentionez ca nr mașinii nu este din România. Mulțumesc mult.