avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda auto

Bună ziua. Față mea a primit pe adresa ei o amendă auto din Franța. Ce este interesant este că amendă este pe numele unei persoane pe care nu o cunoaste, care de cand a cumpărat ea casa - 2006- nu a locuit niciodată acolo. Intrebarea mea este următoarea. Unde poate sa se adreseze ca sa afle cum de a fost posibila înscrierea automobilului pe adresa ei. Mentionez ca nu are si nici nu a avut vreodată mașina. Si ce trebuie sa raspunda celor din Franța. Mentionez ca nr mașinii nu este din România. Mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:26, 20 Noiembrie 2018
In baza datelor de identificare vehicul consemnate in documentul comunicat de catre autoritatile straine,se poate adresa fie autoritatii fiscale teritoriale ,fie la SPR evidenta auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din evidenta a unui autovehicul distrus cctm cctm Buna, Parintii mei au avut o Dacie 1310 pe care au dat-o in folosinta unor presupusi prieteni de familie dintr-un sat. Acesti asa zisi prieteni de familie, ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Adrian ats Adrian ats Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)
Auto instrainat. nu detin nici un fel de act George0203 George0203 Buna ziua, tatal meu a instrainat o masina in anul 2003. La momentul respectiv nu a radiat masina nici de la taxe si impozite si nici de la politie. Mentionez ... (vezi toată discuția)