avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda auto

Bună ziua. Față mea a primit pe adresa ei o amendă auto din Franța. Ce este interesant este că amendă este pe numele unei persoane pe care nu o cunoaste, care de cand a cumpărat ea casa - 2006- nu a locuit niciodată acolo. Intrebarea mea este următoarea. Unde poate sa se adreseze ca sa afle cum de a fost posibila înscrierea automobilului pe adresa ei. Mentionez ca nu are si nici nu a avut vreodată mașina. Si ce trebuie sa raspunda celor din Franța. Mentionez ca nr mașinii nu este din România. Mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:26, 20 Noiembrie 2018
In baza datelor de identificare vehicul consemnate in documentul comunicat de catre autoritatile straine,se poate adresa fie autoritatii fiscale teritoriale ,fie la SPR evidenta auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din evidenta a unui autovehicul distrus cctm cctm Buna, Parintii mei au avut o Dacie 1310 pe care au dat-o in folosinta unor presupusi prieteni de familie dintr-un sat. Acesti asa zisi prieteni de familie, ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Adrian ats Adrian ats Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)
Auto instrainat. nu detin nici un fel de act George0203 George0203 Buna ziua, tatal meu a instrainat o masina in anul 2003. La momentul respectiv nu a radiat masina nici de la taxe si impozite si nici de la politie. Mentionez ... (vezi toată discuția)