avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Este in regula daca cumperi online si ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Este in regula daca cumperi online si optezi pentru ...

Buna ziua. Este in regula daca cumperi online si optezi pentru varianta -plata la curier- sa ti se opreasca o suma de bani in plus pentru aceasta optiune?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 21:02, 7 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca optezi sa iti fie livrat prin curier este evident ca acest serviciu trebuie suportat. Este diferit de ceea ce cumperi din spatiul online. Daca nu exista posibilitatea preluarii directe a bunului, decat prin curier, atunci plata serviciilor de curierat trebuie facuta
Buna ziua,

Lecturati atent termenii si conditiile de utilizate a site-ului web.

In contractul perfectat la distanta, veti regasi modalitatea in care este efectuata plata, precum si daca sunt percepute anumite sume de bani, in mod suplimentar, pentru comenzile efectuate in spatiul virtual.

De principiu, dumneavoastra trebuie sa platiti contravaloarea serviciilor de transport.

Pentru unele comenzi, depinde de valoarea acestora,si de ofertele societatii prestatoare, serviciul de transport este gratuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru un site similar cu olx.ro, unde utilizatorii pot plăti opțional pentru promovarea anunțului, trebuie casă de marcat și emis bon fiscal? workwork workwork Buna ziua, Am o intrebare la care am primit raspunsuri diferite de la diversi contabili. De aceea am recurs la a posta pe acest forum. Pentru un site ... (vezi toată discuția)
Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am vrut sa fac o comanda online. pe langa pretul pentru ... Nita Anni Nita Anni Buna ziua. Am vrut sa fac o comanda online. Pe langa pretul pentru curier - care mi se pare normal, trebuia sa mai platesc inca 10 lei daca optam pentru plata ... (vezi toată discuția)