sunt cu pensie anticipata si am dorit sa fac cerere de pensie de urmas dupa sotul decedat avem 35 de ani de casnicie, de la casa de pensiii bihor am primit raspunsul ca legea pensiilor de urmas a fost amanata pana in anul 2023. este adevarat????
floricapetrusan
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
"Pentru persoana asigurată care desfăşoară activitatea la mai mulţi angajatori, la fiecare fiind asigurată, indemnizaţiile se calculează şi se plătesc, după caz, de fiecare angajator. Baza de calcul pentru fiecare indemnizaţie o constituie numai venitul obţinut pe fiecare loc de realizare", se stipulează în OUG 158/2005.
Buna ziua, avem urmatoarea situatie, salariatul a avut contractul de munca modificat cu oug 132/2020 in luna ianuarie, respectiv timpul de munca si salarul.In data de 31 ianuarie i s-a incetate modificarea/reducerea timp munca oug132 , si cim-ul a revenit la norma intreaga dat in 31 ianuarie primeste concediu medical.cum se poate anula modificarea oug 132 din revisal deoarece in aceeasi luna nu se poate plati si oug 132 si concediu medical?
salariatul a fost in reducerea timpului de lucru oug 132 din 17-21
in data de 31 am inchis suspendarea pe luna ianuarie a oug 132 si am introdus o noua suspendare incepand cu luna februarie 2022 tot cu oug 132
in data de 31 ianuarie el prezinta concediu medical care anuleaza oug 132
in revisal apare ca a fost suspendat cu oug 132 Cum procedam fiiindca am sunat la ajofm si au zis ca nu se poate sa fie si in somaj si oug 132
un salariat este inregistrat in revisal cu program redus kurzabeit 5 zile
in data de 31 a lunii aduce concediu medical, .in data de 31 ianuarie i sa incetat reducerea timpului de munca oug132,
cum anulam inregistraea din revisal?