avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bună ziua, un salariat se afla in carantina 5 zile, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bună ziua, un salariat se afla in carantina 5 zile, cand revine ...

b ziua, un salariat se afla in carantina 5 zile, cand revine la munca solicita tichete de masa pe cele 5 zile , este vreo lege pentru asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:44, 16 Februarie 2022
Nu exista text de lege pentru asa ceva.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa.. iubisbb iubisbb Buna ziua, Va rog, daca imi puteti spune - exista ordin, lege, hotarare care sa precizeze faptul ca medicii nu primesc tichete in zilele cand sunt de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca CristinaMaria31 CristinaMaria31 Buna ziua! In data de 3.01 mi-am inceput activitatea la un anticariat. In contract scrie ca pentru cele 35h/saptamana primesc salariul brut de 1675lei+ tichete ... (vezi toată discuția)
Conditii acordate tichete de masa werepairit werepairit Buna ziua. Ne confruntam cu situatia in care noii angajati vin la lucru doar 2-3 zile dupa care, profitand de perioada de proba, ne notifica privind incetarea ... (vezi toată discuția)