avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate Alexaxu

Activitate Alexaxu

Buna ziua!
Se poate face o plangere doar pentru dispozitia de ridicare a masinii (pentru recuperarea taxei de ridicare de 500 ron) in conditiile in care masina nu avea numere de inmatriculare ( deci nu aveau cum sa intocmeasca pv pentru parcare neregulamentara). Mentionez ca masina a fost parcata acolo la indicatiile agentului (am pv care atesta asta).
In cazul in care nu se poate fara pv de la politie ar fi o decizie buna sa merg la sediul politiei si sa ii informez ca masina este a mea pentru a putea intocmii procesul verbal ?
Multumesc anticipat!
Buna ziua! Am fost oprit de politie si mi s-au luat numerele de inmatriculare ( itp expirat). Dupa ce am dat numerele jos am parcat la indicatiile agentului exact langa o trecere de peitoni. Dupa ce am fost la sectie si mi-au facut procesu verbal cand m-am intors la masina am constat ca au ridicat-o (masina nu avea numere de inmatriculare). Am fost la parcul de masini am achitat taxa si acuma astept amenda pentru parcare. Pot sa fac o contestatie(sa recuperez taxa de ridicare) intrucat am lasat masina acolo la indicatiile agentului in conditiile in care nu stiu daca au mi au intocmit proces verbal fara numere de inmatriculare? (pe procesul verbal pentru itp scrie clar zona unde am lasat masina). Multumesc anticipat!
Mulțumesc frumos!

Cristina Paisa a scris:

Daca sunteti doar administrator, nu. Daca sunteti si asociat va pot fi executate silit partile sociale. Puteti sa le cedati, daca este cazul.

Buna ziua! Am un credit bancar in urma căruia urmează să fiu executat silit in paralel sunt administrator (nu angajat) al unui SRL. In cazul in care incepe executarea silita( nu dețin nimic pe persoana fizica) îmi poate afecta in vreun fel activitatea SRL-ului (poprire pe contul societatii, sechestru pe bunurile societății etc.). Daca da, cum as putea sa mă protejez. Mulțumesc anticipat!