avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pe persoana fizica are efect asupra ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pe persoana fizica are efect asupra SRL?

Buna ziua! Am un credit bancar in urma căruia urmează să fiu executat silit in paralel sunt administrator (nu angajat) al unui SRL. In cazul in care incepe executarea silita( nu dețin nimic pe persoana fizica) îmi poate afecta in vreun fel activitatea SRL-ului (poprire pe contul societatii, sechestru pe bunurile societății etc.). Daca da, cum as putea sa mă protejez. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexaxu , utilizator 16:33, 14 Decembrie 2018
Daca sunteti doar administrator, nu. Daca sunteti si asociat va pot fi executate silit partile sociale. Puteti sa le cedati, daca este cazul.
Mulțumesc frumos!

Cristina Paisa a scris:

Daca sunteti doar administrator, nu. Daca sunteti si asociat va pot fi executate silit partile sociale. Puteti sa le cedati, daca este cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societati comercilae lili_khanem lili_khanem bunuri imobile aduse aport la capitalul social (vezi toată discuția)
Asociat datorii la banci ca persoana fizica alina_ti alina_ti Daca asociatul unei societati cu raspundere limitata are datorii la banci ca persoana fizica sau posibil ,datoria sa fie deja data unei firme de recuperari ,se ... (vezi toată discuția)
Executare silita parti sociale. dislexic dislexic 1)X este asociat unic la un SRL. Ca persoana fizica, a contractat un credit la banca. Banca se poate adresa executorului judecatoresc in scopul executarii ... (vezi toată discuția)