avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate ddaannyy

Activitate ddaannyy

Răspuns la discuția Vreau sa dau examen la INM
Daca nu ai terminat Facultatea de Drept nu poti
Dat fiind faptul ca toti cei de aici sunteti juristi sau sunteti in devenire ma asteptam sa interpretati mai bine dispozitiile OUG 46/2008 si ale Legii 303/2004, nu se mai organizeaza examen de intrare in magistratura pe baza de interviu pentru cei cu 10 ani vechime. Atat!!! In rest.....identic
Da, poti sa te inscrii. Nu conteaza ce incadrare ai la data sustinerii examenului daca anterior ai facut o vechime de 5 ani in specialitate. Succes!!
Subscriu Slayer13, la civil nu a fost atat de usor cum se vehiculeaza de catre unii pe aici. Si daca avem in vedere ca toti cei care au dat examenul asta mai au si cate ceva de muncit in timpul zilei la job-urile lor, nu e tocmai floare la ureche sa iei un astfel de examen, dupa 8-10 ore de munca pe zi.
Răspuns la discuția Interviu de magistrat
Nu va mai agitati: Prin Ordonanta de Urgenta nr. 46/2008, Guvernul a eliminat in totalitate intrarea in magistratura pe baza de interviu si vechime profesionala.
esti tu convins ca o sa ma doara capul??? si apropos ai facut grilele la prima vedere? si daca da....cam cate raspunsuri corecte ai dat?
banuiesc ca dintre cei care aclama faptul ca au fost atat de usoare subiectele sunt cei care au dat de vreo 3-4 ori la inm si nu au intrat si care isi zic "cat de usoare au fost...daca eram eu sigur le faceam pe toate"....numai ca acestia uita ca atunci cand au fost pusi in fata unui astfel de examen au facut mai mult nu.......
felicitari mirandolina!!! cat despre gradul de dificultate al subiectelor, e greu de spus. oricum f. usoare nu au fost, cel putin spetele, eu nu cred ca au fost mult mai usoare decat la inm, iar codurile nu te ajutau decat in mica masura, cert e ca daca nu stii materia poti sa ai 100 de coduri ca tot nu faci nimic. Daca tot spuneti ca au fost asa de usoare cum va explicati ca au gresit mult si avocati cu 6-7 ani vechime, sau cj de la institutii prestigioase?!
Răspuns la discuția procuror fara inm????
examenul din 13 apr. 2008 este pentru cei cu 5 ani vechime si nu e pe baza de interviu ci pe baza unui test grila
se pare ca o hot a sectiei pt judecatori ai csm ne elucideaza in problema asta
[ link extern ] >