avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate Negut claudiu

Activitate Negut claudiu

Răspuns la discuția Am drepturi ca tata?
Doamna draga..aici nu e vorba de imnuri sau care si cum...fata mea are toate conditiile aici in italia ..de la medic de familie pana si la calitatea vietii..din pacate mama ei crede ca e mai bine in romania..ptr ca nu se adapteaza aici...eu fata nu am lasat o de buna voie ..sunt fortat de imprejurari ..altfel nu imi lasam copilul si nici asa nu am abandonato ..merg o data la 3 luni sa o vad si sunt prezent financiar in fiecare luna...
proastasatului a scris:

Perfect .Atunci e de bine ca copilul figureaza pe lista unui medic de familie acolo unde locuieste si poate primi ingrijiri medicale si vaccinari.

Răspuns la discuția Parinti despartiti
Deci important ptr mine e sa i ofer confort fizic ..(posibil am casa mea)...psihic (mai greu eu lucrez in italia si nu pot fi omniprezent ..dar poate fi mama mea)...material..sunt ok.....am vreo sansa ?..
Răspuns la discuția Am drepturi ca tata?
Sa aiba medic..e logic..binele copilului merge inainte de toate
..buna seara ,revin cu o intrebare...eu si concubina mea nu mai ajungem la un inteles ..avem o fetita de 3 ani care e pe numele meu..nascuta in italia si cu certificat de nastere pe domicilul meu din romania..eu cu fosta (eu 34 de ani ea 24)..nu ne mai intelegem din cauza ca bea..de cel putin 2 ori pe saptamana se imbata..am crezut ca rezolv ceva mergand la ea acasa la parinti ei ca voi fi ajutat..in schimb a fost mai rau..la un moment dat ..satul de ce suportam am plecat acasa la mine(tin sa spun ca am investit o suma considerabila in casa lor ptr o situatie mai buna )..ce as vrea sa stiu daca intentez un proces de custodie am vreo sansa ?..am si ajutorul parintilor mei
Răspuns la discuția Parinti separati
Dar fata mea e pe numele meu..nu trebuie semnatura mea?..gen ptr alocatie e nevoie de semnatura mea sau sa paraseasca tara la fel

Sobolan de tomberoane a scris:

Da fiindca nu sunteti casatoriti nu aveti un partaj divor program de relatii personale.

Am o fetita de aproape 3 ani ..nascuta in Italia ..cu certificat de nastere romanesc pe numele meu si facut la primaria din judetul meu si comuna mea..intr e timp eu si mama ei nu mai suntem impreuna ..eu sunt din dambovita..ea din vatra dornei..ea a ales sa ramana in romania si eu sunt in it..nu suntem casatoriti ..poate sa faca mutatie pe vatra dornei fara semnatura mea sau doctor de familie?
Am o fetita de aproape 3 ani ..nascuta in Italia ..cu certificat de nastere romanesc pe numele meu si facut la primaria din judetul meu si comuna mea..intr e timp eu si mama ei nu mai suntem impreuna ..eu sunt din dambovita..ea din vatra dornei..ea a ales sa ramana in romania si eu sunt in it..nu suntem casatoriti ..poate sa faca mutatie pe vatra dornei fara semnatura mea sau doctor de familie?