avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am drepturi ca tata?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am drepturi ca tata?

Am o fetita de aproape 3 ani ..nascuta in Italia ..cu certificat de nastere romanesc pe numele meu si facut la primaria din judetul meu si comuna mea..intr e timp eu si mama ei nu mai suntem impreuna ..eu sunt din dambovita..ea din vatra dornei..ea a ales sa ramana in romania si eu sunt in it..nu suntem casatoriti ..poate sa faca mutatie pe vatra dornei fara semnatura mea sau doctor de familie?
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 23:48, 11 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si dvs cum credeti ca ar fi bine pentru copil, sa astepte semnatura dvs sau sa aiba medic de familie? Ce ar fi mai important, asa, dupa parea dvs de parinte?
Sa aiba medic..e logic..binele copilului merge inainte de toate
Perfect .Atunci e de bine ca copilul figureaza pe lista unui medic de familie acolo unde locuieste si poate primi ingrijiri medicale si vaccinari.
Perfect .Atunci e de bine ca copilul figureaza pe lista unui medic de familie acolo unde locuieste si poate primi ingrijiri medicale si vaccinari.

Doar ca pe user il interesa cred si de mutatie.
Poate ii raspundeti si la aceasta problema ridicata.
Da, ii raspund domnului ca aflandu-se intr-o alta tara e greu sa ai pretentii in ce localitate sa stea mama cu copilul, pe care ea il creste singura.
scrie domnul:
nu mai suntem impreuna ..eu sunt din dambovita..ea din vatra dornei..ea a ales sa ramana in romania si eu sunt in it

deci care sunt draga when asteptarile de bun simt? ca femeia sa stea la rascrucea drumului, asteptand sa i se indice in ce localitate sa se stabileasca cu copilul?

Ambii au asumat ca se despart.
Mama a asumat ca ramane in Romania.
Tatal,in Italia.
Na iaca ce savezi, dar din Italia nu poti comanda in ce localitate din Romania sa stea mama cu copilul!
In fapt insa postarea userului se intituleaza "Am drepturi ca tata?".Fiind o intrebare, si la asta trebuie sa raspundem:
Da domnule aveti drepturi ca tata, dar mai ales si mai inainte de toate aveti obligatii, caci pozitia de parinte incepe cu ce ai de facut,nu cu ce ai de cerut!
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
proastasatului, utilizator

Alte discuții în legătură

Parinti separati Negut claudiu Negut claudiu Am o fetita de aproape 3 ani ..nascuta in Italia ..cu certificat de nastere romanesc pe numele meu si facut la primaria din judetul meu si comuna mea..intr e ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca divort utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua. Am si eu urmatoarea intrebarea intr-o situatie delicata: eu si fostul sot am divortat acum cateva luni, stabilindu-se de catre instanta si ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita Giorgiana83 Giorgiana83 Azi nu am respectat programul de vizita,copilul fiind bolnav ,tatal nu vrea sa inteleaga,acest lucru,i am permis sa vina in vizita si o poate lua urmatorul ... (vezi toată discuția)