avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parinti separati
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parinti separati

Am o fetita de aproape 3 ani ..nascuta in Italia ..cu certificat de nastere romanesc pe numele meu si facut la primaria din judetul meu si comuna mea..intr e timp eu si mama ei nu mai suntem impreuna ..eu sunt din dambovita..ea din vatra dornei..ea a ales sa ramana in romania si eu sunt in it..nu suntem casatoriti ..poate sa faca mutatie pe vatra dornei fara semnatura mea sau doctor de familie?
Cel mai recent răspuns: Negut claudiu , utilizator 07:39, 6 Octombrie 2018
Da fiindca nu sunteti casatoriti nu aveti un partaj divor program de relatii personale.
Dar fata mea e pe numele meu..nu trebuie semnatura mea?..gen ptr alocatie e nevoie de semnatura mea sau sa paraseasca tara la fel

Sobolan de tomberoane a scris:

Da fiindca nu sunteti casatoriti nu aveti un partaj divor program de relatii personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am drepturi ca tata? Negut claudiu Negut claudiu Am o fetita de aproape 3 ani ..nascuta in Italia ..cu certificat de nastere romanesc pe numele meu si facut la primaria din judetul meu si comuna mea..intr e ... (vezi toată discuția)
Alocatie monti elena monti elena Buna ziua sant cetatean roman am nascut in italia si am trait acolo 7 ani,fetita nu am declarato in romania,tatal este italiantraim inpreuna dar nu santem ... (vezi toată discuția)
Am nascut in ltalia in urma cu 4 ani si nu a luat alocatie nici in romania nici in ltalia Any2012 Any2012 Am nascut fetita in italia,noi am venit acasa cand avea 6 luni i-am facut certificatul de nastere romanesc,iar cand am depus la primaria din comuna dosarul ... (vezi toată discuția)