avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am nascut in ltalia in urma cu 4 ani si nu a luat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am nascut in ltalia in urma cu 4 ani si nu a luat alocatie nici in Romania nici in ltalia

Am nascut fetita in italia,noi am venit acasa cand avea 6 luni i-am facut certificatul de nastere romanesc,iar cand am depus la primaria din comuna dosarul pentru alocatie ni sa zis ca nu aveam cererea tip e42 ceva de genul din italia precum ca ea nu a primit alocatie acolo.Au trecut 4 ani si nu am reusit sa lu-am alocatie de stat aici.Noi nu suntem casatoriti si nici nu putem ajunge in italia la primarie sa lu-am ce ne cere primaria din romania.Intrebarea e:Ce acte ne trebuie sa obtinem alocatie de stat din Romania?

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru copii mihaelllatya mihaelllatya Am o fetita de 4 ani, pe care am nascut-o in Italia. Pe certificatul de nastere de acolo este trecuta cu cetatenie romana. Am venit cu fetita in Romania cand ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii denisa13 denisa13 Am depus dosarul pentru acordarea alocatiei fetitei noastre care a fost nascuta la data de 12 mai 2013. Ea a fost nascuta in italia. In italia nu am beneficiat ... (vezi toată discuția)
Mama necasatorita, fara venituri, cu copil recunoscut de tata (cetatean strain) Angela36 Angela36 Buna ziua, Va rog ajutorul in urmatoarea situatie: Tocmai m-am intors din Italia cu fetita mea de 10 luni, pe care am nascut-o acolo si a fost recunoscuta ... (vezi toată discuția)