avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie

Buna ziua sant cetatean roman am nascut in italia si am trait acolo 7 ani,fetita nu am declarato in romania,tatal este italiantraim inpreuna dar nu santem legal casatoriti.Ne-am mutat de cateva luni in romania si am facut certificat de nastere fetitei roman,in primarie mi sa spus ca fetita nu are dreptul la alocatie,pentru ca tatal nu are domiciliul in romania...specific nu santem casatoriti. este adevarat?
Tatal nu munceste in italia avem o firma deschisa de o luna inpreuna in romania.
VA MULTUMESC CLAUDIA
Cel mai recent răspuns: monti elena , utilizator 18:29, 28 Iulie 2010
multumesc dar raspunsul unde e?Are dreptul la alocatie fica mea chiar daca concubinul meu nu are domiciliul in romania:">
ma scuzati sant sadisfacuta de raspuns ,Va Multumesc=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte monti elena monti elena sant cetatean italian am deschis o firma in romania cu cocubina mea am contract de chirie unde locuiesc,intrebarea mea este ce acte imi trebuie pentru a avea ... (vezi toată discuția)
Mama necasatorita, fara venituri, cu copil recunoscut de tata (cetatean strain) Angela36 Angela36 Buna ziua, Va rog ajutorul in urmatoarea situatie: Tocmai m-am intors din Italia cu fetita mea de 10 luni, pe care am nascut-o acolo si a fost recunoscuta ... (vezi toată discuția)
Decadere drepturile parinte Sabrina24 Sabrina24 Bunaseara, as dori să va expun problema mea. M-am intors in tara în luna decembrie cu fica mea nascuta in Italia avuta in urma unei relati cu un cetatean ... (vezi toată discuția)