avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acte

sant cetatean italian am deschis o firma in romania cu cocubina mea am contract de chirie unde locuiesc,intrebarea mea este ce acte imi trebuie pentru a avea domiciliul si ce demersuri trebuie sa fac.Nu santem casatoriti avem si o fetita nascuta in italia ,pentru ia am facut certificat de nastere in ro.locuim inpreuna.
VA MULTUMESC ASTEPT RASPUNS DETALIAT
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 12:36, 6 Decembrie 2010
ca sa va faceti domiciliu trebuie sa va ia in spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie monti elena monti elena Buna ziua sant cetatean roman am nascut in italia si am trait acolo 7 ani,fetita nu am declarato in romania,tatal este italiantraim inpreuna dar nu santem ... (vezi toată discuția)
Lnregistrarea casatoriei cu un cetatean italian si inregistrarea nasterii unui copil cetatean italian giulia27 giulia27 Buna ziua, Ma numesc Oana D. si locuiesc in Italia de 10 ani. M-am castorit in 2006 in Italia cu un cetatean italian si nu am inregistrat inca nasterea in ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate aniella23 aniella23 Buna ziua. Sunt casatorita cu cetatean italian si am 2 fete. Am nevoie de buletin romanesc pentru documente notariale. Ultimul act de identitate il am cu ... (vezi toată discuția)