avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decadere drepturile parinte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decadere drepturile parinte

Bunaseara, as dori să va expun problema mea. M-am intors in tara în luna decembrie cu fica mea nascuta in Italia avuta in urma unei relati cu un cetatean tunisin care a recunoscuto la autoritatile din italia. Nu santem casatoriti . As dori informați cum si ce trebuie sa fac să decada drepturile de tata. Fetița mea are un an și 6 luni si de 8 luni suntem stabilite in romania. Tatal ei nu a fost aproape niciodata prezent in viata ficei mele. De cand neam mutat nea trimis 200€ . Nu suna niciodata ca sa intrebe de copil . Nu are niciun interes.Vă multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:48, 19 August 2018
Buna seara,
Nu puteti face NIMIC.
Daca veti putea dovedi ca tatal are anumite probleme cu droguri sau altele asemenea atunci il veti putea decade din drepturile parentale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie monti elena monti elena Buna ziua sant cetatean roman am nascut in italia si am trait acolo 7 ani,fetita nu am declarato in romania,tatal este italiantraim inpreuna dar nu santem ... (vezi toată discuția)
Calomnie si injurii MorganAlex MorganAlex Buna ziua, ma numesc Alex si sunt cetatian italian. Recent am castigat dreptul la program de vizita la fetitei mele, dupa toate obstructiuni de catre ea in ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata,vreau sa va adresez o intrebare,eu sunt plecata ... Ioana-oana Ioana-oana Buna dimineata,vreau sa va adresez o intrebare,eu sunt plecata in Italia de la inceputul anului(ianuarie 2021)am o minora de 7 ani pe care am crescut-o eu , ... (vezi toată discuția)