avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parinti despartiti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parinti despartiti

..buna seara ,revin cu o intrebare...eu si concubina mea nu mai ajungem la un inteles ..avem o fetita de 3 ani care e pe numele meu..nascuta in italia si cu certificat de nastere pe domicilul meu din romania..eu cu fosta (eu 34 de ani ea 24)..nu ne mai intelegem din cauza ca bea..de cel putin 2 ori pe saptamana se imbata..am crezut ca rezolv ceva mergand la ea acasa la parinti ei ca voi fi ajutat..in schimb a fost mai rau..la un moment dat ..satul de ce suportam am plecat acasa la mine(tin sa spun ca am investit o suma considerabila in casa lor ptr o situatie mai buna )..ce as vrea sa stiu daca intentez un proces de custodie am vreo sansa ?..am si ajutorul parintilor mei
Cel mai recent răspuns: Negut claudiu , utilizator 14:39, 11 Octombrie 2018
Sansele se analizeaza din perspectiva unor cumuli de factori prioritar fiind interesul minorului, cum ar fi: confortul fizic, psihic si material oferit minorului.
Deci important ptr mine e sa i ofer confort fizic ..(posibil am casa mea)...psihic (mai greu eu lucrez in italia si nu pot fi omniprezent ..dar poate fi mama mea)...material..sunt ok.....am vreo sansa ?..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, aș dori dacă se poate sa ma ajute cineva cu un ... Ioana321 Ioana321 Bună ziua, aș dori dacă se poate sa ma ajute cineva cu un sfat. Eu și concubinul meu am locuit împreună în casa acestuia aproape 3 ani, în urma acestei ... (vezi toată discuția)
Ce șanse am, ca tată, să câștig custodia unuia dintre copii? bushboy bushboy Ce sanse am sa primesc dreptul ca unul dintre copii sa ramana la casa mea dupa divort? Pot dovedi cu martori si poze sau filmari ca majoritatea timpului a stat ... (vezi toată discuția)
Custodie cernautanuana cernautanuana ce factori determina incredintarea custodiei copilului catre tatal? (vezi toată discuția)