Sunt în pensie de limită vârstă fiind persoana cu handicap accentuat, cumulez salar cu pensie fiind angajată la un liceu , vreau să continuu să muncesc chiar dacă am handicap fizic , să fiu utilă societății, dar nu vor să îmi reînnoiască din ian 2024 contractul pe perioada de un an , așa cum e legal, pe motiv ca fiind cu handicap nu garantez ca nu o sa fiu bolnavă , o aberație, e legal sa facă așa ceva un angajator de la buget ?? Mulțumesc
Buna ziua, doamna nascuta in .11.11.1968, grad handicap accentuat , afectiune de la nastere, lucrez din 1992, cand as putea iesi la pensie limita de varsta ? Multumesc
Bună ziua,
am 53 ani si as dori sa stiu pentru pensionare inainte cu 10 ani persoana cu handicap accentuat , ce ar trebui sa fac ? am certificat de handicap accentuat revizuit pentru urmatorii 2 ani şi eu aş putea cere pensionare inainte sau doar dacă este certificatul permanent si daca da , când anume ? Multumesc
Am grad handicap accentuat si as dori sa știu unde trebuie sa ma adresez pentru reducerea la 6 ore a timpului de munca si dacă la pensie influentează acest lucru,
Buna seara, am 50 ani, femeie, lucrez din 1993,am grad de handicap accentuat, de la naștere , as dori sa știu cand as putea intra in pensie de limita de vârsta