avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt în pensie de limită vârstă fiind persoana cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt în pensie de limită vârstă fiind persoana cu handicap ...

Sunt în pensie de limită vârstă fiind persoana cu handicap accentuat, cumulez salar cu pensie fiind angajată la un liceu , vreau să continuu să muncesc chiar dacă am handicap fizic , să fiu utilă societății, dar nu vor să îmi reînnoiască din ian 2024 contractul pe perioada de un an , așa cum e legal, pe motiv ca fiind cu handicap nu garantez ca nu o sa fiu bolnavă , o aberație, e legal sa facă așa ceva un angajator de la buget ?? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 14 Decembrie 2023
Nu aveti cum sa obligati un angajator sa va reinnoiasca c.i.m. .. insa daca considerati ca e motiv de discriminare, atunci puteti sesia Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD)
[ link extern ] /.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire salariu brut dupa modificari fiscale gabrielaconstantinescu gabrielaconstantinescu Daca un angajator decide sa mareasca, prin act additional, valoarea salariului brut la toti angajatii, mai putin unuia, se poate considera caz de discriminare ... (vezi toată discuția)
Proces pe rol cu angajatorul ContSters82334 ContSters82334 Buna ziua, As dori sa aflu care este rolul Consiliului Natioanal al Discriminarii !!! in procesul meu cu angajatorul.Am ajuns la al 6 lea termen, avocatul ... (vezi toată discuția)
Unde raportam discriminarile BX BX Daca compania nu ia vreo masura, ce putem face in cazul discriminarilor ? Exemple: 1. Intr-un anume departament, fara vreun motiv intemeiat, nu se ... (vezi toată discuția)