avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Vă rog să-mi comunicați ce șanse mai ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Vă rog să-mi comunicați ce șanse mai are o persoană ...

Bună ziua!
Vă rog să-mi comunicați ce șanse mai are o persoană cu handicap grad I,preexistent calitații de asigurat,să mai fie reâncadrat în sistemul de telecomunicații de unde a fost disponibilizat în urmă cu două luni,prin cerere impusă de șeful lui direct,prin șantaj,pe motiv de handicap.
Mulțumesc*
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 02:13, 28 Octombrie 2024
Nimeni nu va poate spune ce sanse are . Insa daca considera ca este discriminat cu privire la angajare, poate sesiza CNCD - Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot apara dreptirilr Margateta30 Margateta30 Buna seara! Sunt asistent medical la cmi medic de familie de 15 ani,platita cu salariul minim pe economie. Am ajuns la capatul puterilor,nu avem niciun ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare SabauZ SabauZ Buna, In curand la serviciu ni se va da o notificare de disponibilizare colectiva, deoarece punctul de lucru la care activam se va desfiinta. Totusi, ... (vezi toată discuția)
Unde raportam discriminarile BX BX Daca compania nu ia vreo masura, ce putem face in cazul discriminarilor ? Exemple: 1. Intr-un anume departament, fara vreun motiv intemeiat, nu se ... (vezi toată discuția)