avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum imi pot apara dreptirilr
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum imi pot apara dreptirilr

Buna seara!
Sunt asistent medical la cmi medic de familie de 15 ani,platita cu salariul minim pe economie.
Am ajuns la capatul puterilor,nu avem niciun spor,grad etc.suntem discriminati ,tinand cont ca facem parte din sist sanitar.medicii nu- si permit sa ne ofere un salariu rezonabil datorita veniturilor si chrltuielilor.stim ca salariul se negociaza dar in cazul nostru este imposibil.
Cum ne putem cere drepturile la minister,cas?
Ce sa facem, ca suntem disperati!
Va multumes anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:36, 5 Februarie 2017
Daca considerati ca sunteti discriminati, atunci sesizati CNCD - Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie făcut atunci când ai colegi care au aceeași încadrare, ... Morcan Luminita Morcan Luminita Ce trebuie făcut atunci când ai colegi care au aceeași încadrare, aceeași funcție, facem același lucru , iar unii au dreptul la spor de toxicitate , ... (vezi toată discuția)
Discriminare salariala dekel dekel buna ziua am si eu o nelamurire cu privire la legitimitatea acordarii de sporuri salariale mai exact...salariatii direct productivi ai unei societati ... (vezi toată discuția)
Marire de salariu Oana2426 Oana2426 Buna ziua, Momentan sunt in concediu de odihna fiind insarcinata in 18 saptamani. Astazi au avut loc mariri de salariu in cadrul firmei in care lucrez de ... (vezi toată discuția)