avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disponibilizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disponibilizare

Buna,
In curand la serviciu ni se va da o notificare de disponibilizare colectiva, deoarece punctul de lucru la care activam se va desfiinta. Totusi, entitatea legala , sediul social, va ramane in tara. Am aflat ca o o parte a angajatilor, desi vor fi disponibilizati, li se va face contract de munca nou pe o alta firma (o alta societate cu raspundere limitata in Romania), facand parte din acelasi grup si avand actionariat comun cu vechiul meu angajator. Este normal si legal ca aceasta optiune sa fie acordata in mod privilegiat si discriminatoriu doar unei parti a angajatilor? Ce as putea face in legatura cu asta? Exista vreun mod in care ma pot indrepta impotriva angajatorului? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 18 Februarie 2020
Este optiunea acelui angajator sa decida pe cine va angaja sau nu ... daca considerati ca este discriminare, sesizati CNCD - Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contencios administrativ (discriminare) vă salut, am depus o ... PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 CONTENCIOS ADMINISTRATIV (DISCRIMINARE) Vă salut, am depus o plângere la Consiliul Național de Combaterea Discriminării împotriva unui magazin online care ... (vezi toată discuția)
numai politicienii se pot adresa cncd in caz de insulta? CYBORG CYBORG Buna ziua! Citesc pe Internet: \\"Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis amendarea europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor cu ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa suciu_diana suciu_diana Buna ziua, ma puteti lamuri si pe mine in urmatoarea chestiune, va rog? O persoana se angajeaza la o firma, insa sta acolo doar 2 saptamani, dupa care ... (vezi toată discuția)