avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate corina198p

Activitate corina198p

Răspuns la discuția Amenda
Noi am trimis banii prin banca din romania pe un numar de cont dat de traducator sau avocat nu am inteles bine cine era, pentru ca noi am incercat sa sunam la numarul de telefon respectiv si nu raspunde nimeni.
Discuție Amenda
Buna seara, am si eu o intrebare sa va pun. Am un prieten care in urma cu 2 ani era in germania cu sotia la munca.Intr-o zi prietenul meu a gasito pe sotia lui in pat cu amantul, de nervi lea dat o palma .Ea la denuntat la politie , pentru palma aia a primit o amenda care nu a platito pentru faptul ca sa intors in romania .In data de 15octombrie 2018 sa intors la munca in germania lau arestat pentru amenda aia, lau batut si l tin inchis.Noi am platit toata amenda de 2.340 euro dar nimeni nu le spune nimic sau sal lase liber . Imi puteti explica ce se intimpla??Ma scusati sper ca intelegi intrebarea mea. Multumesc din suflet.
Buna ziua, eu am divortat de recent.Am sentinta de divort tradusa legalizata si apostilata pentru ca sunt in italia si trebuie sami schimb si aici toate actele.Dar aici in italia la primarie imi cer certificatul original de casatorie ,eu nul mai am si la primarie in romania nu vor sami elibereze altul. Ce pot face sami rezolv problema asta?? Va multumesc o zi buna.
Buna seara, am si eu o intrebare.. Eu am divortat de recent, miam preluat prenumele de fata si am schimbat buletinul. Sunt in italia de 13ani ,am domiciliul aici , medicul, somajul si tot , dar cind mam dus in primarie sami schimb prenumele con al meu de fata miau cerut certificatul de casatorie in original tradus legalizat si apostilat. Eu am sentinza de divort legalizata si apostilata. Intrebarea mea este cum pot face ?? Pt ca din romania nu vor sami eliberese alt certificat de casatorie? In italia am un prenume si in romania un altul. Va multumesc .