avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Amenda
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Amenda

Buna seara, am si eu o intrebare sa va pun. Am un prieten care in urma cu 2 ani era in germania cu sotia la munca.Intr-o zi prietenul meu a gasito pe sotia lui in pat cu amantul, de nervi lea dat o palma .Ea la denuntat la politie , pentru palma aia a primit o amenda care nu a platito pentru faptul ca sa intors in romania .In data de 15octombrie 2018 sa intors la munca in germania lau arestat pentru amenda aia, lau batut si l tin inchis.Noi am platit toata amenda de 2.340 euro dar nimeni nu le spune nimic sau sal lase liber . Imi puteti explica ce se intimpla??Ma scusati sper ca intelegi intrebarea mea. Multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:03, 13 Decembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Noi am trimis banii prin banca din romania pe un numar de cont dat de traducator sau avocat nu am inteles bine cine era, pentru ca noi am incercat sa sunam la numarul de telefon respectiv si nu raspunde nimeni.
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2018
corina198p, utilizator
Noi am trimis banii prin banca din romania pe un numar de cont, NU este egal cu *Noi am platit toata amenda*.
Sa speram ca azi este liber prietenul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest in germania ! urgent va rog. Jointt Jointt Buna seara ! ... Am si eu o mare problema. O ruda de-a mea ,a fost arestata in Germania ( Munchen ) ,acum 5 zile,datorita unui lucur minor,si anume furtul ... (vezi toată discuția)
Cum se pedepseste tentativa de furt in acest caz? Liviu Popa Liviu Popa 2 baieti au fost prinsi in timp ce vroiau sa fure dintrun camion niste motorina,cand incercau sa desfaca acolo la rezervor alarmele masini au inceput sa sune ... (vezi toată discuția)
Fratele meu este arestat în germania a plecat sa cumpere o mașină ... Alt11 Alt11 Fratele meu este arestat în Germania a plecat sa cumpere o mașină de acolo el este frizer de meserie a luat masina dela un prieten și cu varul lui au ... (vezi toată discuția)