avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate Frago

Activitate Frago

Un contract de comodat fãcut la notar, dintre un pfa si o persoana fizica se poate rezilia în prezenţa doar unei pãrţi şi anume a pfa-ului, cu dovada radierii pfa-ului ?
Licenţa unicã pentru programul de broderie computerizatã “Embird” care este asociatã numelui meu şi adresei mele de e-mail se poate revinde ? Pe site-ul lor la secţiunea FAQ scrie: “You may use Embird on a single computer, but you may install it also on another computer as long as the other computer is owned by you and as long as Embird is used on only one computer at a time. You may NOT lend, lease, rent, sub-license or otherwise distribute any portion of Embird.”
Din urmãtorul articol am înţeles cã licenţa se poate revinde: [ link extern ]
Somer de lunga durata este persoana care se afla in evidentele agentiei de somaj pentru o perioada mai mare de 12 luni sau persoana care primeste indemnizatie de somaj timp de 12 luni?
Exista legislatie pentru numerologie, astrologie? Trebuie sa am ceva certificari, cursuri in domeniile acestea pentru a putea comercializa obiecte personalizate de mine cu diferite nume si semnificatie lor in numerologie, astrologie?
Pot folosi pentru inscriptionari in scop comercial poze si denumiri ale brandurilor turistice romanesti precum: Cascada Bigar, Vama Veche, Delta Dunarii, etc. ?