avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legislatie numerologia, astrologie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legislatie numerologia, astrologie

Exista legislatie pentru numerologie, astrologie? Trebuie sa am ceva certificari, cursuri in domeniile acestea pentru a putea comercializa obiecte personalizate de mine cu diferite nume si semnificatie lor in numerologie, astrologie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 30 Octombrie 2018
Pentru a putea comercializa astfel de obiecte va trebui sa aveti infiintata o societate comerciala sau sa deveniti PFA ori titular al unei Intreprinderi Individuale sau Familiale.

Despre actele necesare gasiti aici detalii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot reinfiinta pfa cu acelasi obiect de activitate? Talida Covaci Talida Covaci Daca PFA a fost radiat din oficiu pentru neschimbarea Codului CAEN, poate fi reinfiintat cu acelasi obiect de activitate? De asemenea, as dori sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)
Publicarea unei carti - numai printr-un srl? Brigid Brigid Bun gasit. Am in traducere o carte din limba engleza in romana. Il cunosc personal pe autor si vem o intelegere pentru obtinerea copyrightului de la el in ... (vezi toată discuția)
Pfa,ii sau af pentru activitatea de comert raduleo_72 raduleo_72 Vreau ca pe viitor sa desfasor o activitate de comert cu amanuntul(produse alimentare si nealimentare) intr-un chiosc unde sa imi angajez sotia si daca va fi ... (vezi toată discuția)