avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate ciucacri

Activitate ciucacri

Răspuns la discuția CURIOZITATE
in california a mers din cauza aglomeratiei,bine ca o constesta.
Discuție CURIOZITATE
Buna seara!
Imi poate spune cineva daca s-a dat vreo lege de curand decret ca sa se elibereze 12000 de detinuti cu pedepse de pana in 5 ani?
Multumesc mult!
Va multumesc f mult pentru raspuns. As mai avea o intrebare: poate tatal sa beneficieze de concediul paternal si dupa 2 ani ai copilului?
Va multumesc anticipat
copilul doar ce a fost conceput. As fi vrut sa stiu daca tatal poate primi aceasta indemnizatie si poate profita de concediul paternal fiind singurul din familie cu un job in tara.
Influenteaza cu ceva faptul ca mama copilului lucreaza intr-o institutie europeana?
Va multumesc f mult
Buna ziua.
Am si eu o intrebare. Poate sa profite de aceasta indemnizatie si o mama romanca, ce nu a lucrat vreodata in Romania, care naste un bebe in alta tara, bebe al carui tata este roman si care lucreaza in Romania? Poate sa beneficieze tatal copilului de concediul paternal?
Multumesc mult
Răspuns la discuția marturie mincinoasa
bun, amenda sub ce forma apare?spre ex in sit in care martorul locuieste cu parintii, se regaseste in impozitul pt locuinta? apare acasa sub forma de ordin de plata?si daca este recitita sa se prezinte si n o face nici atunci?se face ordin de aducere pe numele ei....ce se poate intampla mai departe?
cand am spus repercusiuni, m am referit la consecintele unei prostii. declaratia a fost depusa in fata organelor de cercetare. inca nu a fost invinuit -martorul- de sperjur. pe baza acelei declaratiii, in fata organelor de ancheta...s a ajuns sa fie chemata in instanta acea persoana. poate ca in mentiunile anterioare m am exprimat gresit-spunand declaratie in loc de marturie.
multumesc celor care au raspuns. referitor la cel de al doilea raspuns: martorul vrea sa nu se infatiseze in instanta. nu a cunoscut repercusiunile unei marturii..este un martor al partii vatamate. este un mandat de aducere pe numele lui, politia a incercat sa intre in contact cu aceasta persoana, insistand chiar.
am si eu o intrebare: ce se poate intampla unui martor care a depus marturie mincinoasa in fata organelor de cercetare, motiv pt care a fost chemat in instanta, nu s a prezentat si acum cred ca are mandat de aducere? poate sa si schimbe pozitia-sa nu se mai prezinte ca martor sau sa si schimbe declaratia? pers are 18 ani, inainte de a depune marturie avea 17 ani, se poate sa raspunda penal pt marturie mincinoasa, fals in declaratie?
multumesc mult
as vrea sa cumpar dreptul de concesiune asupra unui teren.de fapt exista deja un concesionar, vrea sa si vanda parcela.problema este ca nu a construit nimic pe teren in per de un an. el mi a sugerat ca n ar fi nici o pb, desi am vazut ca in sit in care pe o per de un an nu construiesti nimic, concesionarea isi pierde valabilitatea.exista vreo per de prelungire?adica pot fi inselata de "actualul" concesionar?la ce trebuie sa fiu atenta in situatia in care mi se aduc toate actele la cunostinta?
multumesc anticipat