avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate Papp Agnes

Activitate Papp Agnes

Răspuns la discuția dreptul gravidelor
Multumesc ptr raspuns. Imainte de 15 martie,am lucrat 2 luni la o alta firma.
Da ,CIM-ul este pe durata determinata.
La 15 martie a.c am inceput sa lucrez.. Trebuie da nasc in 12-15 ianuarie.
Buna ziua.Revin cu intrebarea mea,ptr ca am aflat de OUG 96/2003,artic.21,alin a-c.,actualizat in 2015. Cand angajatorul meu a aflat ca sunt insarcinata cu riscm-a pus sa semnez in mare graba un contractdin care reiese ca in decembrie expira contr-ul meu de munca Nu mi-as dat timp sa citesc si sa au o hotarire. In ianuarie trebuie sa nasc.Din noul contract n am primit nici un exemplar. Eu stau in jud.Covasna,iar angajatorul meu in Bucuresti. Ce ma sfatuiti? Sa fac o cerere catre angajator,mentionand OUG-ul sus-amintit? Poate reziliaza contractul acela? Si nu raman fara loc de munca( fara asigurare).? Va multumesc anticipat ptr raspuns
Buna ziua..In decembrie expira contractul de munca.In ianuarie trebuie sa nasc.Deci raman fara loc de munca(fara asigurare sociala si de sanatate) rimp de 1 luna.Spuneti-mi,va rog,ce posibilitati ,ce drepturi am,ca sa pot beneficia 24 luni de indemnizatie de crestere a copilului.? Va multumesc anticipat ptr raspuns.
Răspuns la discuția Proprietate pe imobil
Multumesc ptr.raspuns.Nu inteleg ,,contract din timpul .vietii" Ce inseamna asta? Sotul atunci ar putea fi inlaturat din mostenire?
Buna ziua.Am o priblema complexa.Mama mea are bani ptr un imobil.Nu are curajul sa faca pasul cel mare,sa-i investeasca in imobil.Eu sunt imputernicita asupra deponentului banilor mamei.As cumpara eu un imobil ptr mama(dar ea sa fie cu uzufruct viager) , iar nudul proprietar sa fiu doar eu ,ca dupa decesul meu sa mosteneasca doar fiicele mele.Sunt casatorita si am inteles ca bunul dobandit in timpul casatoriei se imaprte intre soti.Nu as vrea ca sotul meu sa mosteneasca din imobil ptr ca de fapt banii sunt ai mamei mele.Sfatuiti-ma,va rog,ce posibilitati am sa fac conform planului meu?Mama mea ar trebui sa afle despre aceasta ,,investitie" doar cind imobilul va fi pus la punct.