Buna ziua.
Vreau sa depun electronic D010/D 700 pentru modificarea vectorului fiscal aferent anului 2013.
Cum procedez? La ghiseu nu-mi primeste, iar electronic nu este posibil sau nu cunosc eu.
Declaratia 150 pt ANAF privind inregistrarea pt depunerea declaratiilor on-line poate fi transmisa prin posta catre finante?
O persoana care detine certificat de mostenitor succesiv si prin acesta are stabilita cota parte in societate, dar care nu figureaza la Registrul Comertului in certificatul constatator, are calitatea de a angaja aparator ales intr-o cauza in numele societatii?
Buna ziua.
Am cumparat in anul 1997 un teren in Bucuresti de la un proprietar care obtinuse dreptul de proprietate prin uzucapiune. In anul 1998 sentinta de uzucapiune a fost declarata nula de catre instanta (martori mincinosi in dosar). Astazi respectivul proprietar care mi-a vandut terenul este mort.
Contractul meu mai este valabil? Sau ce trebuie sa fac in aceasta situatie? Caut avocat in acest sens. Multumesc.
Mai pe intelesul meu, care nu-s avocat, deci daca procesul este acum in apel, iar in fond s-a cerut prescriptia si ulterior, tot la fond, s-a retras acest capat de cerere, acum se poate cere din nou? Am inteles bine?
Prescriptia poate fi invocata, intr-un dosar penal, in apel daca in fond s-a invocat, dar cel in cauza si-a retras acest capat de cerere?
Nu mi-ati raspuns la intrebarea adresata dle avocat.
Buna ziua. As dori sa stiu cand va intra in vigoare noul cod penal si noul cod de procedura penala.
E tot pe masa presedintelui Iohanis si il poate tine asa la nesfarsit?
Care sunt ultimile acte normative in acest sens?
Va multumesc.
Va rog sa ma lamuriti cu privire la textul din pronuntarea instantei de mai jos in sensul ca: 1) se reiau cercetarile judecatoresti; sau 2) completarea in ordonanta de clasare cu societatile desfiintate.
Tip solutie: admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plângerea formulată de petentul Statul Român-prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală împotriva Ordonanţei procurorului din data de 3.01.2019, dată în dosarul nr.170/P/2014 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, menţinută prin Ordonanţa din data de 28.01.2019, dată în dosarul nr.5/II/2/2019, privind pe intimaţii: T.C., S.C.„ ..”S.R.L.-lichidator judiciar .. SPRL, S.C.„..”S.R.L.-lichidator judiciar … SPRL, S.C.„.. ..”S.R.L.-lichidator judiciar … SPRL, S.C.„..” S.R.L.-lichidator judiciar .. SPRL, S.C.„…”S.R.L. Bistriţa-administrator judiciar „…”S.P.R.L., S.C.„..”S.R.L.-lichidator judiciar .. .. IPURL, S.C.„.. ..”S.R.L.-lichidator judiciar … SPRL, S.C.„….”S.R.L.-lichidator judiciar . … S.R.L., S.C.„…”S.R.L.-lichidator judiciar .. .., S.C.„..”S.R.L.-lichidator judiciar .. .. IPURL, S.C.„.. ..”S.R.L.-lichidator judiciar .. SRL., S.C.„..”S.R.L.-lichidator judiciar .. IPURL., S.C.„..”S.R.L.-lichidator judiciar .. IPURL., S.C.„…”S.R.L.-lichidator judiciar .. IPURL., S.C.„..”S.R.L.-lichidator judiciar .. .. IPURL., S.C.„….”S.R.L.-lichidator judiciar .. IPURL., S.C. „..” S.R.L.-lichidator judiciar …. IPURL, pe care le desfiinţează, raportat la soluţiile date pentru comiterea infracţiunilor cercetate, şi trimite cauza procurorului pentru a completa urmărirea penală. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 15.11.2019.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 178/2019 15.11.2019