avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut avocat

Buna ziua.
Am cumparat in anul 1997 un teren in Bucuresti de la un proprietar care obtinuse dreptul de proprietate prin uzucapiune. In anul 1998 sentinta de uzucapiune a fost declarata nula de catre instanta (martori mincinosi in dosar). Astazi respectivul proprietar care mi-a vandut terenul este mort.
Contractul meu mai este valabil? Sau ce trebuie sa fac in aceasta situatie? Caut avocat in acest sens. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2020
DHM Cristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 14:08, 12 Mai 2020
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Trebuie vazute documentele pentru o imagine completa asupra situatiei. La prima vedere pare ca ar exista o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate teren bazat pe o hotarare judecatoreasca anulata mihainastase mihainastase Buna seara.In anul 2000 am cumparat un teren cu acte notariale in Bucuresti de la un cetatean care a dobandit terenul in urma unei uzucapiuni de 30 de ani ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune castigata la judecatorie, pierduta la tribunal summertime summertime In anul 1969, prin moartea mamei lor (bunica mea), tatal meu si fratele lui au devenit mostenitorii (in cote egale) a locuintei (casa+teren) cumparata in ... (vezi toată discuția)
Problema cu intabularea pe baza certificatului de mostenitor alina101 alina101 As dori sa stiu daca intabularea se poate face pe baza certificatului de mostenitorin urmatoarea situatie: Mama mea este mostenitoarea bunicilor mei din 1990 ... (vezi toată discuția)