avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Activitate siminas

Activitate siminas

Buna ziua!Ma puteti ajuta daca stiti unde este arhiva fostei intreprinderi Mecanica Fina-Bucuresti?
Multumesc!
Buna ziua!De curand s-au schimbat aplicele in bloc fara sa fim anuntati, aceasta operatie fiind efectuata de sotul d-nei administrator.Cu un an in urma cand a refulat teava comuna si am adus un instalator, mi s-a spus de administrator ca nu poate deconta instalatorului suma pt.interventie ca este persoana fizica si nu juridica, dar acum sotul ei poate!Va rog sa-mi spuneti daca reparatiile in bloc ,parti comune se realizeaza de persoane fizice sau juridice!Multumesc
Buna ziua!In buletin, in contractul de proprietar, pe usa blocului, este o adresa iar contractul pentru apometre a fost incheiat de comitetul executiv care reprezinta asociatia pe fosta denumire a strazii de acum 1000 de ani!Explicatia a fost ca vechiul administrator nu a facut demersurile necesare si asa figureaza la Termoenergetica.Este legal sau nu!
Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti unde poate fi reclamat administratorul si comitetul executiv, deoarece de 1 an de zile nu s-a facut sedinta si nici nu vor sa faca!Am solicitat sa facem o adresa catre Termoenergetica deoarece in decembrie nu am avut caldura si apa calda si nici nu vor sa auda!Conf.art.28, pct.3 din Legea asociatei, trebuie sa fim informati cu privire la calculul cotelor de intetinere si multe altele!Dar toti se fac ca ploua!!!Multumesc!
Buna ziua!Am 1700mp in comuna Peris pt.care am titlu de proprietate si cadastru!Vecinul cu care ma invecinez in nord a intrat pe proprietatea mea unde si-a construit adaposturi pt.pasari si porci!Nu pot sa ma inteleg cu el sa le darame pt. a putea imprejmui terenul!
Ce pot face?Multumesc!