avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

Buna ziua!Am 1700mp in comuna Peris pt.care am titlu de proprietate si cadastru!Vecinul cu care ma invecinez in nord a intrat pe proprietatea mea unde si-a construit adaposturi pt.pasari si porci!Nu pot sa ma inteleg cu el sa le darame pt. a putea imprejmui terenul!
Ce pot face?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 10:21, 8 Octombrie 2018
Îl acționați în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ,drept de proprietate dumitrugj dumitrugj Buna ziua...am si eu o problema daca ma poate lamuri cineva...va multumesc anticipat...parintii mei au construit o casa in anul 1970 pe un teren de al bunicii ... (vezi toată discuția)
Cadastru pe suprafata mai lata decat ma lasa vecinul aducsd aducsd Buna ziua. Am cumparat un teren de la proprietarul y. Teren cu cadastru si intabulat (suprafata 1700mp latime 23 aprox). Proprietarul Y a cumparat terenul acum ... (vezi toată discuția)
Gard pe alta proprietate Monicaion20 Monicaion20 Buna ziua, Am un teren intravilan 250mp, nu are nicio constructie, am vrut sa fac o dezmembrare, pentru a vinde o parte din el, dar nu am reusit deorece cand ... (vezi toată discuția)