Buna ziua, vreau sa platesc impozitul imobilului insa cei de la primaria rurala refuza sa imi incaseze banii pe motiv ca fiul meu are amenzi in valoare de 1300 ron, este legal ? eu stiu ca fiecare are partea lui ce legatura are impozitul locuintei fiind pe numele meu cu datoriile fiului ?
Buna ziua, eu am domiciliul in targu jiu si sotia in slatina, a nascut pe data de 12.07 in Bucuresti momentan beneficiaza de postnatal pana in octombrie, dosarul pentru indemnizatie se baga la domiciliul sotiei la Slatina dupa terminarea postnatalului ? Si alocatia pentru crestere copil cand si unde trebuie bagat dosarul la una din pimariile din locatiile parintilor ?
In regulamentul intern al angajatorului este precizat 3 zile, sa inteleg ca angajatorul are dreprul sa modifice nr de zile desi in lege este precizat 5 zile ?
Buna ziua, sambata urmeaza sa am cununia civila iar angajatorul mi-a oferit doar 3 zile libere legale desi eu stiam ca am dreptul la 5, s-a schimbat ceva in continutul legi privind zilele de concediu pentru evenimente speciale sau angajatorul are dreptul sa modifice numarul de zile desi in lege este precizat 5 ? Ma puteti ajuta si cu articolul privind nr exact de zile actualizat. *sotia a primit 5 zile
apelez la un BEJ cu hotararea definitiva alte documente ? sau trebuie instiintat cu notif la adresa de domiciliu inculpatul din partea mea fiind prezentat iban-ul personal ? Multumesc