avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie + indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie + indemnizatie

Buna ziua, eu am domiciliul in targu jiu si sotia in slatina, a nascut pe data de 12.07 in Bucuresti momentan beneficiaza de postnatal pana in octombrie, dosarul pentru indemnizatie se baga la domiciliul sotiei la Slatina dupa terminarea postnatalului ? Si alocatia pentru crestere copil cand si unde trebuie bagat dosarul la una din pimariile din locatiile parintilor ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:04, 25 Iulie 2019
Dosarul pentru indemnizatie se depune la domiciliul sotiei ( Primaria Slatina) dupa terminarea postnatalului , in termen de 60 de zile lucratoare de la data terminarii acestuia.
Am inteles, si legat de alocatia de copil se pot depune actele acum la Primaria Slatina ?
Da, odata cu actele pentru indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie racherucristina racherucristina buna ziua, imi puteti spune ,va rog,daca indemnizatia de crestere copil se plateste retroactiv,adica daca am terminat concediul prenatal in septembrie si am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc mihaelapaiu mihaelapaiu am nascut pe 23 iunie ink beneficez de concediu post natal pana pe 27 august ..intrebarea mea este dak pot depune actele pt indemnizatie dupa data de 27 august ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie!!! maramary maramary Buna ziua!pe data de 22 iulie mi se termina postnatalul...cand pot merge la CJP pt adeverinta care imi trebuie la dosarul pt indemnizatie?si in cat timp imi ... (vezi toată discuția)