avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie ccc

am nascut pe 23 iunie ink beneficez de concediu post natal pana pe 27 august ..intrebarea mea este dak pot depune actele pt indemnizatie dupa data de 27 august cand termin concediu...adica dupa terminarea celor 126 de zile. multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaelapaiu , utilizator 19:45, 31 Iulie 2015
1. Cererea si celelalte acte necesare pentru indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) se pot depune la Primarie in termen de 60 de zile lucratoare de la data ultimei zile de concediu de maternitate (lauzie = postnatal).

2. Daca veti depune actele mai tarziu veti primi indemnizatia de la data depunerii lor.
deci dak depun actele pe 7 sept bani intra in decurs de 2-3 luni si vin din urma de cand am nascut...
Indemnizatia o veti primi retroactiv din ziua urmatoare celei in care a inceta concediul de maternitate (postnatal), alocatia de stat o veti primi incepand cu luna urmatoare celei in care s-a nascut copilul.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere dosar alocatie de stat pentru copii si indemnizatie pentru cresterea copilului Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Am nascut in data de 29.03.2016 si din neglijenta am depus dosarul pentru acordarea alocatie de stat pentru copii abia in data de 07.07.2016, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere copil Alexeioana Alexeioana Buna ziua. Momentan ma aflu in perioada de crestere copil care va implini 2 ani pe 21.04.2017. Daca nasc un alt copil pana atunci perioada aceasta de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil nimenea nimenea Buna ziua! Va rog in data de 21 martie 2020 am nascut. Cand tb sa depun cererea pentru acordarea indemnizație crestere copil? In acest moment cum se depun ... (vezi toată discuția)