avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Hotarare definitiva - parte vatamata
Discuție deschisă în Executare silită

Hotarare definitiva - parte vatamata

Buna ziua, in urma unui proces avut ca parte vatamata / loviri si alte violente, rezultatul a fost """ pedeapsa de 3600 lei amendă penală,respectiv 180 zile-amendă, cuantumul unei zile amendă fiind de 20 lei. Pune în vedere inculpatului disp.art.63 Cp privitoare la înlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa cu închisorii,Admite în parte cererea de constituire ca parte civilă formulată de partea civilă ... Samer. În baza art.20 Cpp,art.397 Cpp,art.1357 Cc obligă inculpatul la 1000 euro, în lei la cursul oficial al BNR din ziua plăţii, reprezentând daune morale despăgubiri civile către partea civilă ... Samer. """ care este urmatoarea procedura persoana inculpata nu cred ca va dori sa imi ofere aceasta suma ce pot face, apelez la un BEJ sau cum rezolv situatia pentru a primi suma de bani ? multumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
Samer, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 13:11, 1 Februarie 2019
Apelati la un BEJ.
apelez la un BEJ cu hotararea definitiva alte documente ? sau trebuie instiintat cu notif la adresa de domiciliu inculpatul din partea mea fiind prezentat iban-ul personal ? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
Samer, utilizator
Puteti sa ii transmiteti dvs. o notificare prin care sa ii mentionati datele unde poate face plata. Daca nu se rezolva, mergeti la BEJ cu hotararea definitiva, cu o taxa judiciara de 20 lei achitata la DILT de la domiciliul dvs(daca dvs trebuie sa incasati banii in calitate de persoana fizica).
Am inteles, exista un model de notificare pentru aceasta situatie ? Multumesc
Nu exista ceva standard. Ii scrieti sa va plata plata in contul ........... conform Sentintei .............. in termen de ...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal. ce riscă inculpatul care nu s-a prezentat de trei ori în instanță pentru că nu are bani pentru asistență juridică? Giulya13 Giulya13 Fratele meu are un proces caz penal si nu sa prezentat de 3 ori pentru ca nu are avocat nu poate plati avocat azi are proces iar si nu se poate prezenta. Se ... (vezi toată discuția)
Noul cod, beneficiez de ceva ? SavaDan SavaDan Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: Admite recursul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti împotriva sentinţei penale nr. 4923 ... (vezi toată discuția)
Sentinta penala florinnicolae florinnicolae va rog ajutati ma am o mare pb acum o luna s-a pronuntat o sentinta cu urm dispozitiv\"Condamnă pe inculpatul ........pentru comiterea infracţiunii ... (vezi toată discuția)