avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate Bianca-Elena

Activitate Bianca-Elena

Îmi puteți va rog, spune în baza cărei legi sau articol? Pentru a putea argumenta în fata noului angajator
Multumesc frumos
Angajare în timpul concediului de lauzie.
Bună seara, As dori sa știu dacă în perioada concediului de lauzie, este interzis sa îmi depun demisia și sa deschid un alt contact de munca, la noul loc de munca urmand ca după deschiderea contractului sa prezint concediul medical de maternitate, deci practic nu voi presta munca.
Va multumesc anticipat.
Bună seara,
As dori va rog, sa știu, dacă îmi pot depune demisia fără preaviz, aflându-ma în concediu de maternitate ( postanat de 21 de zile la momentul de față) trebuind sa semnez un alt contact de munca peste 2 zile.

Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Continuare maternitate
Multumesc frumos. Indemnizația va fi egală cu cea anterioară sau se va calcula 85% ?
Bună ziua.
Sunt in concediu crestere copil si însărcinată în 6 saptamani . Copilul va împlini 2 ani pe data de 12 septembrie 2020 iar data nasterii preconizata este de 27 septembrie 2020.
In aceasta situatie, beneficiez de concediu de maternitate în continuare sau este necesară întoarcerea mea la serviciu ?
Va multumesc
Bună ziua,
As dori,va rog, sa ma ajutati in calculul indemnizației de concediu de risc maternal, dat fiind faptul ca suma calculata de mine, nu corespunde cu cea a angajatorului.
Datele mele sunt urmatoarele:
Angajata din dec 2017.
Data incepere concediu risc maternal :5 octombrie 2018.
Salariu brut: 4273
Concediu medical in luna septembrie: 13 zile.
Va rog, daca se poate sa imi spuneti si ce impozite se platesc ( stiu doar de CAS) si care este valoarea acestuia?
Va multumesc anticipat!
Multumesc mult pentru raspuns. Data presupusa a nasterii este 8 Aprilie. Data pentru începerea concediului de risc ar fi trebuit sa fie 7 oct, dar voi compensa cu concediu de odihna.
Buna ziua. Sunt angajata in Romania de pe data de 14 decembrie 2017.( pentru prima oara in ultimii 7 ani) Azi, 5 octombrie am intrat in concediu de risc maternal ( adica dupa aprox 10 luni de munca). Intrebarea mea este: voi beneficia de indemnizația pentru creșterea copilului? Perioada concediului de risc este considerata perioada de cotizație? Va mulțumesc frumos.