avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela-Miha

Activitate Mihaela-Miha

Jurist I.S.J., vine la proces la tribunal in timpul orelor de serviciu platite de I.S.J.,cu Imputernicire de reprezentare juridica, in baza legii 514/2003 art4, emisa de Colegiul consilierilor juridici, sa reprezinte o persoana juridica. Nu ar trebui sa reprezinte numai unitatea care l-a angajat? De cand pot reprezenta si alte persoane in timpul legal de lucru la stat? El nu este functionar public ? de ce accepta instanta acest fapt, chiar daca eu am explicat ca el este angajat la I.S.J.(bugetar) si nu are dreptul sa reprezinte pe altcineva.
Multumiri.
Discuție furt
Procurorul-NUP, pentru furt. Prim procurorul admite contestatia mea la NUP. Ce urmeaza? iar politie , sau judecatorie proces?Multumiri.Mihaela
Actiune la judecatorie pentru obtinerea unui proces- verbal de la sefa de catedra (comisie metodica) a unei lectii deschise sustinute. Cum o incadrez? persoana fizica sau juridica? Act civil sau administrativ?Credti ca pot obtine daune morale? Pe Legea 544/2001, directorul m-a trimis sa-l iau de la sefa de catedra. In loc sa-l dau in judecata, am acceptat sa-l cer de la ea. Raspunsul a fost :nu am nimic, nu dau minic, nu exista nici o lege sa ma oblige sa-l fac. Am actionat-o in judecata, cu proba cererea pe 544/2001 catre director.Judecatoarea mi-a spus sa-mi precizez actiunea; pe cine dau in judecata? persoana fizica XY, ca altfel nu se poate. C.M.considera sefii de sectii(la noi sefii de catedre), ca personal de conducere( asimilat). Eu pe cine dau in judecata acum? sefa mea de catedra(persoana juridica) sau persoana fizica? va rog o lamurire. Multumiri. Mihaela-Miha