avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... furt
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

furt

Procurorul-NUP, pentru furt. Prim procurorul admite contestatia mea la NUP. Ce urmeaza? iar politie , sau judecatorie proces?Multumiri.Mihaela
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 23:17, 25 Ianuarie 2008
Depinde, dosarul poate fi retrimis la politie pentru completare sau poate fi trimis cu termen de judecata.
traseul e militie:)) procuror si in functie de rezultat e NUP sau trimitere in judecata sau reluare, dupa caz#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei ada123456 ada123456 Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie. ce urmeaza dupa recalculare? dionis_31 dionis_31 In urma contestatiei a iesit sub 0,8. E posibil ca procurorul sa nu accepte aceste rezultate? Ce urmeaza? (vezi toată discuția)
Indatoririle unui procuror romeotgv romeotgv Este obligat ca un procuror care instrumenteaza un dosar de furt calificat sa audieze partile implicate in dosar sau doar sa ia act de propunerea organului de ... (vezi toată discuția)