avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie. Ce urmeaza dupa recalculare?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie. Ce urmeaza dupa recalculare?

In urma contestatiei a iesit sub 0,8. E posibil ca procurorul sa nu accepte aceste rezultate? Ce urmeaza?
Nu poate sa treaca peste aceste rezultate, urmeaza sa constate ca faprta este contraventie si nu infractiune
Cine? Cand? Politia sau procurorul? Din momentul primirii dosarului, cat dureaza pana ce procurorul......(nu's ce trebuie sa faca)?
ce contestatie?
nu intaleg.....recalculare poate
da, recalculare
Procurorul nu poate face abstractie de rezultatul recalcularii dar mie nu-mi este clar daca dosarul a ajuns la parchet, eu nu cred. El va pleca de la politie cu o anumita propunere si va ajunge la procurorul de caz care il analizeaza si dupa caz poate sa-l trimita la instanta sau il poate retrimite la politie cu NUP. In ce priveste durata asta ramane de vazut. Depinde de gradul de incarcare cu dosare a instantei respective, de cat de repede poate sa lucreze echipa respectiva etc.

Alte discuții în legătură

Alcoolul la volan vovy vovy Am un dosar penal pt conducere sub influenta alcoolului din 24.12.2011. Rezultatul alcoolemiei in aer este de 0,43, iar in sange de 0,80 prima proba si 0,65 ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - alcool la volan mihai1892 mihai1892 Buna ziua! acum o saptamana am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,4 la mie in sange! Astept sa fie trimis rezultatul de la sange la politie! as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Termen de solutionare la parchet Ionatan Ionatan Am un dosar penal ce dateaza din decembrie 2008 deoarece am condus cu permisul suspendat. In luna aprilie a.c. la politie mi-au zis ca dosarul meu este trimis ... (vezi toată discuția)