Va multumesc foarte mult.. Nu este prima data cand ma ajutati cu sfaturile DVs.
Nu a fost inregistrata cu nimic in 2008, intrucat CIF a fost atribuit in 2009. Sa inteleg ca pe viitor numai daca se inregistreaza ca platitor de impozit pe profit trebuie sa depuna decl.101? Unii contabili sustin altceva , ca trebuie sa o depui oricum.
Reprezint o asociatie ONG nou infiintata si incercam sa adunam fonduri prin campania 2 %.
Din experienta altor ONG -uri , as dori sa stiu daca este vreun impediment sa se ocupe membrii asociatiei de depunerea formularelor direct la registratura admnistratiilor fiscale, deoarece , chiar daca au bunovointa sa ajute, oamenii nu prea au timp disponibil sa stea la cozi la posta sau la circa financiara.
Reprezint o asociatie Ong recent infiintata (sentinta dec 2008 si inreg fiscala in ian 2009 ) , in scopul sustinerii tratamentelor de recuperare pentru copii cu handicap, eu fiind mama unui astfel de copil in varsta de 5 ani .
Poate cineva sa imi spuna care este calendarul fiscal pentru ONG-uri ?
Doamna consilier multumesc ptr. precizarile despre forma consensuala, acum am inteles ca de fapt este o intelegere intre parti .
Dar ce se intampla daca una dintre parti se razgandeste si nu mai doreste derularea contractului. Cum se procedeaza pentru anulare?
Va multumesc pentru precizari si daca se poate mai dati-mi o lamurire. Ce inseamna "perfectat in forma autentica", semnat pur si simplu intre parti sau autentificat la notar?
Doresc sa infiintez o asociatie ONG. Unul dintre membrii fondatori pune la dispozitie apartamentul sau pentru sediul social.
In acest caz este nevoie de contract de comodat sau de o declaratie notariala privind punerea la dispozitie a sediului?
As mai avea o intrebare adresata juristilor cu experienta in instanta. Exista si posibilitatea sa pierd acest proces, in acest caz ar trebui sa platesc cheltuielile de judecata. La ce suma s-ar putea ridica acestea ?