avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit declaratie 101 org. nonprofit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

declaratie 101 org. nonprofit

Organizatie nonprofit avand Codul de inreg. fiscala ( CIF) din IAN 2009 , depune la 15 febr. 2009 Declaratia 101 ptr. 2008?

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 15:20, 28 Februarie 2009
a fost inregistrata in 2008 ca platitoare pe imp.pe profit?Daca nu, nu are nicio treaba cu decl.100.si 101.Cu decl.100 si 102 pentru salariati, daca are.
Va multumesc foarte mult.. Nu este prima data cand ma ajutati cu sfaturile DVs.
Nu a fost inregistrata cu nimic in 2008, intrucat CIF a fost atribuit in 2009. Sa inteleg ca pe viitor numai daca se inregistreaza ca platitor de impozit pe profit trebuie sa depuna decl.101? Unii contabili sustin altceva , ca trebuie sa o depui oricum.
Nu ete adevarat.Numai daca desfasoara activitate economica.
TITLUL II Impozitul pe profit
CAPITOLUL I Prevederi generale
Art. 3 Scutiri
(1) Sunt scutiti de la plata impozitului...
anighe a scris:

Va multumesc foarte mult.. Nu este prima data cand ma ajutati cu sfaturile DVs.
Nu a fost inregistrata cu nimic in 2008, intrucat CIF a fost atribuit in 2009. Sa inteleg ca pe viitor numai daca se inregistreaza ca platitor de impozit pe profit trebuie sa depuna decl.101? Unii contabili sustin altceva , ca trebuie sa o depui oricum.

Obligatia depunerii Declaratiei 101 pana la 15 februarie vizeaza si organizatiile nonprofit
A se citi Ordin nr. 79/2007 din 16/01/2007
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Februarie 2009
ContSters42967, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale 2007 birsanclaudia birsanclaudia Buna,am si eu o intrebare!Ce declaratii trebuie sa depun pentru sfarsitul exercitiului financiar 2007 in cazul unei societatii de comert cu amanuntul?E o ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 100 cu zero alice53 alice53 buna seara, am depus declaratia 100 cu zero pt trim 4, tot anul am avut pierdere si am platit imp minim pe 3 trim... in acest caz trebuie sa fac doua decl ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate sume rezultate din corectarea erorilor contabile birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua..daca ma poate ajuta cineva: Am inregistrat niste erori contabile din 2008 - nu s-au inregistrat amortizarile, astfel ar fi rezultat un profi mai ... (vezi toată discuția)