avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PFA

Buna ziua

Fiind angajat al primariei ca asistent personal pot obtine autorizatie de PFA intr-un alt domeniu de activitate?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:02, 10 Mai 2009
da, puteti face acest lucru fara nici o problema
Puteti obtine, aceasta nu e o problema, insa cred ca este in incompatibilitate cu statutul dvs de functionar public.
Da, puteti deveni PFA ... consilierii personali ai primarului, nu sunt functionari publici ... ei isi desfasoara activitatea in baza unui contract individual de munca pe durata determinata, incheiat in conditiile legii, pe durata mandatului primarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent social Mariana Laura Mariana Laura Buna ziua. As dori sa stiu daca un asistent social angajat al unei primarii poate incheia conventie civila cu un ONG? (vezi toată discuția)
Consilier juridic la cabinetul primarului liliana elena liliana elena Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate ca printr-o hotarare a consiliului local sa fiu desemnat sa reprezint institutia publica in instanta avand in ... (vezi toată discuția)
Motiv de incomplatibilitate sau nu? lauralau lauralau Buna ziua, As dori sa imi clarific aspecte legate de incompatibilitatea unui avocat. Intrebarea \"intrebatoare\" este : poate un avocat sa fie si agent de ... (vezi toată discuția)