avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate Vladco80

Activitate Vladco80

Buna ziua
Am obtinut permisul de conducere in 2009 in Romania, in 2018 am stat in Emirate si am fost nevoit sa preschimb permisul cu unul local cu valabilitate august 2020. Din 2019 am revenit in Romania si am incercat sa imi reiau vechiul permis. Pana am obtinut certificarile de la ambasada UAE s-a facut decembrie 2020, permisul de UAE a expirat si DRPCIV nu mai vrea sa schimbe ca e expirat. Autoritatea UAE nu il prelungeste ca nu mai sunt rezident. Am scris o petitie la DRPCIV si nu am primit inca raspuns desi au trecut 30 de zile. Orice idee, sugestie, solutie e binevenita ca eu nu mai am si chiar am nevoie de permis.
Am folosit-o si in scop profesional pentru a accesa documente google docs. Parola a ramas salvata in browserul de pe laptopul predat. Nu ma deranjeaza accesul lor ca nu am nimic de ascuns, in schimb ma foarte deranjeaza incercarea de a imi schimba parola si restul variantelor de acces la un cont personal si faptul ca nici nu au cerut voie si nici nu recunosc.
Daca faceti referire la nevoia de acces a firmei la anumite documente prin intermediul adresei mele nu e cazul...in google docs proprietarul documentului iti acorda/retrage dreptul de vizualizare/editare a documentului din contul propriu dupa bunul plac.

Adrian Dimitriu a scris:

ati folosit aceasta adresa in scop profesional? cum au putut sa acceseze contul?

La doua zile de la demisie mi-a fost accesat emailul personal de la sediul din tara si din Germania al firmei la care am lucrat. E un cont de Gmail, au schimbat emailul de recuperare si numarul de telefon asociat. Din fericire am observat in timp util, am reusit sa il recuperez si am rapoartele Google privind activitatea. Ma pot indrepta impotriva companiei pentru acces ilegal?